söndag 25 november 2007

Pappersbollar

Idag har en del av kvällen gått åt till att tillsammans med mina vänner D och H fixa lite julklappar. Det blev ett klottigt pysslande, men vi är nöja med resultatet: sex pappersbollar! Jag hann tyvärr bara med en för baby N var famnsjuk. Men bättre det än ingen alls! :) Hoppas att den jag lagade idag blir lika fin som den jag lagat tidigare! Undrar om jag skall sätta en ljusslinga i den här eller köra med en glödlampa igen?Pappersbollen som jag lagade idag.En pappersboll som jag har lagat tidigare. Hoppeligen blir dagens boll lika fin när den blir färdig!

2 kommentarer:

  1. De där var ju jättefina! Har ni använt er av papperssnören och tapetklister? Har sett mindre versioner tidigare, men de här stora var ju super:)

    SvaraRadera
  2. Tack! Jo, det är papperssnöre, sånt som inte är tvinnat. Och säkert kan man använda tapetklister men jag fick tips om att använda en limblandning som är ½ vatten och ½ Eri Keeper-lim. Det svåra var att hitta relativt runda ballonger. Och vira in ballongen med plastfolie innan du börjar limma papperssnöre, så lossnar ballongen (och folien) lättare sen.

    Lycka till!

    SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!