söndag 6 september 2009

en händelserik helg

Denna helg har varit händelserik och skoj! I fredags körde vi mot Borgå och goda vänner där. Vi stannade till efter lunch på lördag, då vi åter styrde kosan hemåt. Väl hemma kom min kära familj för att hjälpa oss att komma igång med att lägga stenarna på gården (bilder kommer senare) :) Vi kom en bra bit på väg, men ännu återstår nog många kvadratmeter...

Lite senare på lördagen kom makens föräldrar + ena syster på besök och stannade till söndag-eftermiddag. Riktigt skoj att de kom på en oplanerad visit! Med sig hade de en massa gott ur sina trädgårdsland och sitt växthus! :)

Under helgen har dotter M oxå hunnit slipa lite på sitt cyklande utan stödhjul. Går nog aningen vingligt ännu, men det går! :)

Som bäst sitter jag och rättar matteböcker... Men ska nog avrunda snart för att pröva spikmattan som maken fick av sina kära föräldrar idag. Maken själv prövade för en stund sen och upplevelsen går väl nog inte att beskriva... Men tror inte det var sista gången han använde spikmattan!

2 kommentarer:

  1. Ert liv låter intensivt, spännande och roligt! Hörde att spikmattor kan göra underverk - ett gammalt par fick sluta med flera mediciner after att de börjat ligga på sin spikmatta. Få se hur det går för er... Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Lycka till med spikmattan båda två! Den är faktiskt super trots att det först känns som tortyr. Efter en stund så får man varmt och skönt och kan till och med somna på den.

    Hälsar hemmamamman med spikmärken på ryggen

    SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!