måndag 12 oktober 2009

vild fantasi...

Sonen har fyllt 2 år... han är så söt när han ska blåsa ut ljus för han blåser med näsan... med mindre lyckat resultat :)

Kan bara konstatera att jag har en fantasi son skenar iväg rätt ofta... Glad i hågen berättade jag för en vecka sen att jag har tänkt måla lite på en vägg i hallen... Men ännu har det inte blivit gjort... Typiskt nog... På något konstigt sätt hinner vi knappt med att ha huset städat, tvätta alla kläder mm...Så hur ska man då hinna med det där lilla extra? Jag är smått frustrerad över detta faktum, men glömmer det rätt ofta.

Sonen N med sin kära Birger (som mamma har sytt)...

I helgen köpte vi en roddbåt. Vi har pratat om att skaffa båt redan länge, men först nu har vi slagit till. En begagnad - men tack och lov mycket stadig och bra båt tycker vi. Dotter M och jag provrodde den hem till "hemstranden" igår. Vi njöt i solskenet och av att få vara på tumis.


På tal om tumis... ska åka med älskade maken till Stockholm över en dag snart. Vi ska se musicalen My fair lady och bara vara. Min kära bror med fru kommer med. Längtar så! :)

Söta dotter M

1 kommentar:

  1. Lycka till med tumisturen och alla roddbåtsturer! Hallen får nog sin kalender nångång.

    Ha det! Kram från Hemmamamman

    SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!