söndag 22 november 2009

julklappspysslande


Detta har varit en väldigt skön helg (om jag ska vara ärlig)... Under lördagen träffade vi många vänner och det var angenämt. Under lördagen hann vi även börja lite på julkappstillverkningen med några av dessa vänner... Det blir hjärtan i år igen, så mycket mer ska jag inte avslöja här och nu :)

Idag hade vi inplanerat en massa, men av olika orsaker blev allt inhiberat. Men istället för att sitta hemma och sörja över det så har vi pysslat mera. Dottern fick idag prova på att sy på symaskin och det gick sååå över förväntningarna! Hon tyckte det var jätteskoj och sydde långsamt för att hinna ta bort nålar och klarade av att sy rakt och fint. Under några timmar hann hon tillverka 3 dynvar som hon ska ge bort till julklapp. Gissa om hon växte några decimeter bara för att hon klarade av att sy på en riktig symaskin! :)Lillebror ville ju förstås inte vara sämre så han tog storasysters leksakssymaskin som inte fungerar och försökte sy med den :)


Vi hann också baka mer pepparkakor idag och så försökte vi ta lite julkortsfoton av barnen. Men alla var inte nöjda med bilderna så vi ska försöka på nytt :) Här är ett av fotona där lillebror bara ville vara gullig med storasyster...

1 kommentar:

  1. Siis M ompelee TODELLA hienosti!! Mikä keskittynyt ilme!! Idakin haluaisi, en ole vielä uskaltanut antaa. Voi että!! Ihania kankaita!!!
    Meillä joulukorttiotokset on vielä edessä - mun verenpaine nousee jo pelkästä ajatuksesta...

    SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!