söndag 13 december 2009

julmarknad & tryffel

Igår var jag på julmarknad på Gamla Malmen i Pargas med barnen. Skulle vi ha haft mera tid och överlopps pengar så kunde vi ha köpt massor av saker, för det fanns mycket vackert att köpa! Men samtidigt är det lite skoj att inte köpa allt det man tycker att är vackert, utan vara tvungen att välja lite. Köpte med mig några mindre saker bl.a. dessa cementhjärtan. De är gjorda av henne som skriver på bloggen Lilla Kamomillas villa. Hon hade gjort en massa fint av cement, men det var dessa hjärtan som följde med mig hem.

Dotter M förr pladask för denna lilla skyddsängel så den måste hon bara få :)


Idag har det tillverkats choklad och pepparkakor hemma hos oss. Min kära svägerska med en väninna kom till oss och vi hann göra en massa på några timmar :)


Börjar känna mig lite stressad med alla små klappar som jag har tänkt hinna laga innan jul. Men det blir väl nog bra bara jag får en början... Hjärtan och skyltar ska det bli... Bilder kan jag visa efter jul :)

Ha fina dagar fram till jul!

4 kommentarer:

 1. Voi ei - me missattiin markkinat kokonaan, harmi!!! Te olette tehneet ihania löytöjä!

  SvaraRadera
 2. Så smaskiga era tryfflar ser ut! Vi ska också göra julgodis i morgon (som belöning efter storstädningen här hemma).
  Duktiga du som hinner med pyssel och syssel OCH jobb!

  Ha det! H: Hemmamamman

  SvaraRadera
 3. Ååå, tryfflar! Mina systrar och svägerskor har tillverkat och jag har låtit mej väl smaka, men aldrig tillverkat några själv. Är det invecklat?? GOD JUL!

  SvaraRadera
 4. Gott Nytt År till er alla!
  kamomilla
  :)

  SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!