torsdag 29 juli 2010

sommar o sol :)

Medan storasyster var på simskola med en kompis idag passade jag o maken + lillebror på att slöjda lite. Mest var det maken som slöjdade, lekstugan som vi påbörjade ifjol behövde få ett andra fönster och det har nu blivit lagat. Som bäst är resten av familjen till butiken för att inhandla gångjärn och sen ska fönstren på plats! Ska bli så skoj att få lekstugan lite mer klar! Visar bilder småningom!

För att lillebror o jag inte skulle få så tråkigt i slöjdsalen så passade jag på att såga till några kronor att måla o fästa en magnet på (blir alltså kylskåpsmagneter bara de blir klara) o så sågade jag till en liten bil åt lillebror. Bilen blev över förväntan o speciellt lillebror var förtjust! :) Tyvärr har han gömt den någonstans så jag kan inte fota den heller just nu... Men det kommer :)

Har beslutat mig för att inte gå runt o bara vänta på förlossningen, blir ju knäpp då! Istället så försöker jag fixa undan en del saker som inte blir lättare att få gjorda efter att babyn är född... Som att städa, möblera om i barnens rum (storasyster ska börja skolan i höst så hon behöver få bort en del bråte ur sitt rum), sy gardiner till vardagsrummet, träffa vänner och en massa annat!

Njut av sommarvärmen o solen :)

2 kommentarer:

  1. Bra inställning Juanita! Men det borde väl inte vara så långt kvar, era barn har ju kommit lite tidigare. Kämpa på i alla fall, kan tänka mej det ät tungt i värmen! Skicka gärna M till oss nåt slag om hon behöver leksällskap och du vila en stund!

    SvaraRadera
  2. Ja när väntan är lång är det bra om man hittar på sysselsättning...det tycks gälla såväl för barn som för vuxna :)

    SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!