måndag 6 december 2010

familjemys

Vill börja med att tacka för alla kommentarer till mitt förra inlägg! Jag syr för hand, så som majoriteten rekommenderade! :)

Helt otroligt hur en extra ledig dag i kombination med en helg kan betyda så mycket! Vi har haft det så skönt och hunnit med en massa! Träffat en del vänner, bakat pepparkakor, varit ute o njutit av vår underbara vinter, bakat limpor, sytt, träffat den allra sötaste lilla brorsdottern A o hennes föräldrar, lunchat med mina föräldrar o min syster, sovit länge, tagit årets julkortsfoto av barnen och en massa annat!

Idag fanns det en lapp i barnens kalender där det stod att vi skulle baka pepparkakor och grilla korv utomhus. Vi hade tänkt grilla på ett annat ställe men det blev vid slalombacken i Åbo. Storasyster var lite harmsen över att vi inte hade slalomskidorna med oss men vi sa att det får vi lov att ta en annan gång. Istället fick storasyster o sonen åka pulka där medan lillasyster sov sött.

1 kommentar:

  1. Oj vad ni har hunnit med mycket! Men visst var det skönt med en extra ledig dag, vi hann också med en hel del! Tror våra barn också ska få en lapp med löfte om pepparkaksbak i kalender imorgon:)

    SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!