måndag 12 september 2011

vardagsfunderingar...

Sitter vid matbordet o njuter av en chokokaka-bit. Minstingen har just somnat på terassen o jag överväger att ha en "jag ska inte göra så mycket"-dag idag. Klart att det ska plockas ur o i diskmaskinen o att en tvättmaskin behöver snurra, för att inte tala om att plocka upp leksaker från golvet o dammsuga ett varv. Men i övrigt...

I morse var sonens gummistövlar som uppslukade. Vi hittade dem inte och jag visste att han kanske skulle behöva dem på dagis. Snopet fick vi ändå fara till dagis utan stövlar... Typiskt nog hittade jag dem när jag kom hem nyss... under lillasysters vagn! Att jag aldrig lär mig att alltid ställa saker o ting på rätt plats - DIREKT!

Jag har på annars reflekterat lite över hur mycket tid jag tillbringar framför datorn. Och hur mycket av den tiden jag gör något vettigt o hur ofta jag bara slösurfar. Har kunnat konstatera att jag ibland nog kunde tillbringa lite mindre tid vid datorn - och försöker även göra det. Så om ni saknar kommentarer på era bloggar så kan det bero på att jag bara snabbt kikar in men inte tar mig tid att kommentera... Hur är det med dig, gör du bara nödvändiga saker på datorn eller händer det även att du slösurfar ibland?

Hoppas ni har en fin dag o vecka!
Juanita


5 kommentarer:

 1. Här slösurfast det minsann! Har svårt att låta bli, men ibland kommenterar jag inte så mycket på andras bloggar som jag skulle vilja helt enkelt för att det är enklare att klicka igenom bloggarna än att skriva och sen klicka och skriva alla captcha ibland. Men hörrdu - ha en härlig dag idag! :)

  SvaraRadera
 2. Jo tack allt för mycket tid vid datorn ;( ibland för att det faktiskt ger mig något men ibland bara av dålig ovana...
  tack för din söta kommentar i alla fall! Ha det fint i höstrusket!

  SvaraRadera
 3. Ja... alldeles för mycket tid. Men oftast jobbar jag ju vid skärmen och så blir det ju till att ta pauser mellan varven och kika lite..
  På kvällen läser jag bloggar (som nu) jag gillar inte tv, så jag sitter vid skärmen på glasverandan, men alldeles nära gubben som tillbringar kvällen framför tv:n .

  Ibland kan jag störa mig på att folk frågar vad min man tycker om att jag spenderar så mycket tid vid bloggarna. Kan man inte fråga mig vad jag tycker om att han ser på tv hela kvällen??

  SvaraRadera
 4. Samma här alldeles för mycket tid..får rentav dåligt samvete jag också.

  SvaraRadera
 5. Tack för era kommentarer! Skönt att veta att ngn annan oxå slösurfar ibland! ;) Men som ni skriver, det ger ju oss oxå något ibland, vi hittar inspiration på andra bloggar mm!
  O ja Kamomilla- hur mycket tid tillbringar inte andra framför TV:n... Låter rätt mysigt att ni sitter nära varandra du o mannen o tar d lugnt med det ni tycker är avkopplande - trots att ni gör olika saker! Fint m bärbar dator då! :)

  SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!