fredag 10 februari 2012

Lavendeldoft o spets

Behövde något att ge som gåva, så för någon kväll sen sydde jag en tygkorg m spetskant och två små hjärtan som jag satte lite torkad lavendel i (doftar sommar- perfekt en dag då kvicksilvret ligger kring -20)

Tygkorgen kanske skulle hålla formen bättre om jag skulle ha haft ett stadigare fodertyg men hittade inget i passande färg. Kanske man kunde "klä om" en tråkig glasbruk med korgen? Fast det tror jag blir upp till mottagaren att avgöra...

Ha en finfin helg!
Kram

9 kommentarer:

 1. Vilken härlig korg och sött hjärta..lavendel doftar gott :-)

  SvaraRadera
 2. Ååh vad fint!! Du är duktig du med dina händer!! Får man sätta in en beställning på lavendelhjärtan *2 :) Skulle dofta gott i vårt kläd & linneskåp ;) Kraam och ha en skön helg*

  SvaraRadera
 3. Vilken söt och vårig korg! Mottagaren kan nog inte annat än bli glad. Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig färg på det rosa tyget! Blir säkert en jätteuppskattad gåva!
  Hoppas ni får ett skönt veckoslut, de har ju lovat lite mildare temperaturer ;)
  Kram, Jessica

  SvaraRadera
 5. Å vad ni är söta! Tack! Är roligt att sy-bara man hinner och fina o billiga tyger har de i det stora varuhuset oxå! ;)

  SvaraRadera
 6. Vad den blev fin! Du är så duktig med symaskinen!

  SvaraRadera
 7. du är så duktig på att sy! för mig är det ett helt företag att plocka fram symaskinen och använda den. det var med långa tänder jag kortade av våra nya sovrumsgardiner häromdagen. fast jag blev nöjd med resultatet. :)

  SvaraRadera
 8. Hoppas tackhälsningen hittat fram! Megaherzigt stort tack! Blir helt perfekt som potatisvärmare för Raclette i vinterstugan! Sänder bild när det är sà dags! Underbart vacker och mysig!! Och doftar ljuvligt!

  SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!