tisdag 6 mars 2012

Motivation

Jag hör till den grupp av människor som är lite latare än behövligt. Åtminstone när det gäller att motionera... För att komma igång är det bra m något mål.

Att vårsolen värmer gör nog sitt men idag kom jag plötsligt på att anmäla mig till naisten kuntovitonen i Åbo 26.5. Helt otränad i detta skede, men då kan det ju bara bli bättre eller hur :)

Har deltagit en gång tidigare tillsammans m en väninna ( några år & en graviditet sen) och det var skoj! Nu slänger jag ut en allmän fråga här: har du lust att hänga med mig nu i maj? Skulle vara skoj m sällskap!!!

Njut av soliga, vackra vårvinterdagar!
Kram

6 kommentarer:

 1. Jag kommer Juanita! hälsar samma väninna som sprang med dig senaste gång, då för några år sen :) Tänkte faktiskt på samma sak för en tid sedan! Bäst att börja träna snart då...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ååå vad skoj! Tänkte sms dig om saken oxå, men tänkte inte att man kan störa m sånt en dag som denna ;)

   Radera
 2. Svar
  1. Tja, jag kan ju hinna ångra mig bittert ännu, men springa ska jag nu då jag anmält mig :)

   Radera
 3. du har rätt! jag blev motiverad av londonresan jag beställde till slutet av april, så nu är jag på g med promenadmattan här hemma. på köpet har mitt ryggont sen ett par år sedan försvunnit!!
  mina blommiga burkar är av märket greengate, inte tilda. söta som socker är de. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt att höra att andra oxå motiverar sig med ngt :) O vad härligt om promenadmattan hjälpt dig att bli av med ditt ryggont! :) Greengate ja, de har ju oxå en massa superfina grejer! Tack för tipset :)

   Radera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!