lördag 21 juli 2012

Tudelat

Säkert många med mig som delar känslan av att semestern lider mot sitt slut. För oss blev det så konkret igår då vi packade ihop och reste från torpet. Vi har fått vistas där glädjande många dagar denna sommar! Vi har levt enkelt men ack så skönt sommarliv! Avkopplande :) Vi har träffat släkt, många fina vänner samt hunnit med att vara på ett givande familjeläger!

Och till er som undrar: vi har inte gjort några renoveringsarbeten på stugan. Inte än och inte blir det nästa sommar heller. Däremot har vi besökt flera av våra vänner som renoverar/renoverat/flyttat ett gammalt hus. Bara för att få inse hur fint det kan bli! Och för att få veta lite mer om hur man gör med äldre hus, med ngn rutten stock här, en inte enbart logisk rumsfördelning, ett mossigt betongtak och en massa sneda vinklar... För att nu nämna något ;) Nog behöver vi ta itu med torpet någon gång, men när o hur vet vi inte.

Samtidigt som vi lämnat en avslappnad tillvaro på stugan bakom oss så ser vi fram emot att komma hem till ett fungerande hushåll, rutiner i en underbart vacker skärgård o släkt & goda vänner där. En del nytt väntar i höst. Jag ska börja jobba igen o minstingen ska börja på dagis. Spännande tider :)

Ha en fortsatt skön sommar alla ni som kikar in!

Kram

2 kommentarer:

  1. Ååh fina du! Du skriver såå fint! Låter som ni haft en hellyckad semester, så glad för er skull vännen!! KRAM!

    SvaraRadera
  2. Låter så idylliskt :-) Tyvärr tar det goda alltid slu nångång, men efter det kommer det en massa annat roligt. Förstår att det blir spännande då jobbet kallar och då en Y skall till dagis. Stora förändringar som säkert hämtar något gott med sig!
    Ha en skön fotsatt sommar och ledighet, då du ännu har möjlighet!
    Kramar :-)

    SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!