tisdag 25 september 2012

Glad-tyg

En del tyger som finns att köpa tycker jag att har ett tryck som gör mig på glatt humör. När jag för en tid sen fick syn på ett glatt tyg med trafiktryck på så bara måste jag köpa hem en bit. I helgen resulterade lite egentid i varsin t-skjorta åt N och Y. Jag lyckades även med att sy en ok mudd i kragen på Y:s blus (äntligen!!!) :)

Att fånga syskonen på en skaplig bild var inte det lättaste så ni får hålla till godo med följande (o nej, halsmudden på Y:s blus syns inte, den är klarröd):


För övrigt har jag hunnit sy några mössor till (som inte blivit förevigade på bild). Även storasyster har hunnit med att sy 2 snygga mössor själv, så kanske det är hon som får sköta det i framtiden :) Och nej, vi behöver inte så många mössor/huvud här i familjen, så är det någon av er som behöver en mössa så kan vi nog tillverka några för försäljning (storasysters idé). 

Ha en finfin vecka! 
Kram

6 kommentarer:

 1. Vilka fina T-skjortor man blir verkligen glad av trycket =)
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Verkligen ett glatt tyg på söta barn :-)
  Ha en skön vecka du också. Kramar!

  SvaraRadera
 3. Så snyggt tyg! Duktiga ni är! Skall nog pröva på att sy mössor åt oss, men om jag misslyckas så sätter jag in en beställning till er :) Kram & fin dag*

  SvaraRadera
 4. Glada skjortor o glada fina ungar! Jättefint!

  SvaraRadera
 5. http://t.co/oEOWZM2I http://shar.es/51ATE 0BAMA/BiDEN http://t.co/Gy0XDvjz https://t.co/6YVRspM5 http://t.co/XFKJ7GdI http://t.co/5YtrSwG5 #0WS

  SvaraRadera
 6. Hej vännen, vad stressigt du har! Men fina mössor har du hnnit sy!

  SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!