Sidor

lördag 14 mars 2009

syglädje, kärlek och bloggande

Konstaterade just att detta är mitt 100:e inlägg på denna blogg! Trodde inte jag hade skrivit så mycket! :) Hoppas ni som läser här har behållning av det som jag skriver! 

Fick sova länge idag! Min älskade make steg upp i ottan när vår son N tyckte att det var dags att börja dagen! Känner mig lyckligt utvilad! Dessutom hade maken plockat i diskmaskinen och höll på att reda upp i köket när jag steg upp. Blev inspirerad att hjälpa till efter min frukost så efter en stund hade vi hela nedre våningen städad! Nu är det skönt att vara hemma! 

Prövade Singern igår! Är mycket nöjd! Sydde mest prydnadssömmar med den, min andra maskin kan man bra sy vanliga sömmar med! De blåa byxorna till son N:s kanin Birger fick en uppiffande söm i byxbuntarna, och den påbörjade klänningen till den ännu halvfärdiga kaninen fick ett fint hjärta på maglappen. 


Ikväll ska jag sy mera när barnen har lagt sig! :)

2 kommentarer:

 1. Hej Juanita!
  Tänkte jag skulle titta in här efter en lång tid. Kul att läsa om dina syprojekt. Jag har på sistone blivit riktigt biten av sömnad, som jag inte har gillat så värst tidigare! Har sytt ett par coola byxor åt A och har planer på en omlottstunika m.m.!
  Ha det så bra allihopa!

  h. Carolina

  SvaraRadera
 2. Halloj! Vad du är duktig att sy! Säkert härligt med en ny symaskin och duktig make :) vad kan man mer begära av livet... Hoppas att du/ni får en riktigt skön söndag!
  KRAM

  SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!