torsdag 31 juli 2008

Dagis å sommarsköna kvällar

Konstaterade med maken igår att vi måste få ännu bättre ordning på vår dygnsrytm. Mest för barnens skull. De måste läggas i tid på kvällarna för att orka med dagis följande dag. Inte för att vi brukar lägga dem fasligt sent nu heller, men för att de ska få sova en tillräckligt lång natt måste vi justera läggandet med typ 1h.

Dagis för övrigt var en succé! Igår var vi där och träffade tanterna och tittade runt och idag for vi dit till kl 9. Dotter M gick glatt iväg och ville absolut inte komma hem kl 11 som avtalat, hon ville äta mat först! Sagt och gjort, hon fick äta ärtsoppa och jag hämtade henne ½ h senare... Härligt! Språket var inget större problem heller :)


Baby N lekte lite med barnen på dagisgården när jag var med och det gick nog bara bra. Men han kommer nog att ha svårare att låta mamma fara till jobbet... han trivdes rätt bra i min famn...

Tycker om denna tid av sommaren när dagarna är varma och soliga men kvällarna blir lite svalare och mörkret kommer smygande vid 23 snåret. Då känns det mysigt att sitta ute på terassen och först njuta av solnedgången och sen tända ett ljus och småningom se hur nattens småkryp vaknar till liv. När vi hade gäster förra helgen fick vi denna jättefina lykta att ha ute på terassen. Tack J & C med barn!


1 kommentar:

  1. Lycka till med jobb & dagis och alla nya rutiner! Hoppas du hinner fortsätta med bloggandet!

    H: Hemmamamman

    SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!