onsdag 17 juni 2009

Tillbaka med ny energi!

Bloggpausen blev visst lite längre än jag planerat från början, men nu är jag tillbaka. Efter "den blomstertid" på skolavslutningen var jag på jobb ännu några dagar och sen for hela familjen på en resa runt i Skandinavien. Första målet var Legoland i Danmark och efter det skulle vi till östkusten i Norge för att träffa goda vänner och vara med på ett läger. Vi har haft en underbar resa (trots att vi på 9 dagar körde över 3000 km) och det var nog precis vad jag behövde för att inse att jag har semester!

Vi har sett en massa fint, vacker natur, vackra trädgårdar, inspirerande hus och byggnader och en massa fint att inreda med. Att vi dessutom har fått umgås med goda vänner har varit härligt! Tyvärr var vår bil smockfull med grejer redan då vi startade så vi hade inte möjlighet att handla så mycket. Mest lego blev det faktiskt, men det är ju skoj för barnen! :)

Imorgon får vi ett lass med matjord dumpad på vår gård, så efter en del kärrande ska vi så vår efterlängtade gräsmatta! Dessutom har jag nu igen inspiration - och hoppeligen TID - att sy gardiner till alla våra fönster som ännu inte har gardiner. Och före de gardinerna hängs upp ska fönstren definitivt tvättas! :) Tur att man har semester...

Vi tittade in till Jakriborg- en nybyggd "miniby" i medeltida anda. Jakriborg ligger mellan Lund och Malmö och är mysigt!
Värt besöket om man har vägarna förbi!

Legoland - helt superbt! :) Här med Bergen i miniatyr...

Marstrand - ett litet sämhälle på svenska västkusten som vi besökte av ett rent ifall. Jättemysiga hus och trevliga människor.
Dessutom fick vi se segelbåtarna som deltar i Volvo ocean race :)

Folkhögskolan där lägret hölls som vi var på i Norge.

1 kommentar:

  1. Välkommen tillbaka! Både till bloggvärlden och hem igen efter er resa! Sköna dagar med trädgårdspyssel och "den extra timmen" framför symaskin och fönster!

    H: Hemmamamman

    SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!