måndag 20 september 2010

solsken

Vi funderar en del på utebelysning nu. Av olika orsaker börjar det kännas aktuellt, bl.a. för att det är så mörkt ute på kvällarna nu. Var in till Åbo i fredags hela familjen och kikade på olika slags lampor. Vi tänkte nästan ge upp då vi äntligen hittade en som vi båda tyckte om. Konstaterade dock att lamporna är billigare på nätet (mycket billigare) så nu väntar vi på post :) Här är ändå bilder av det vi beställde:


Idag är det härligt solsken där ute! Underbart! Ser fram emot att få ta mig en långpromenad m lilltösen medan storasyster är på scout och sonen är på jumppa m far i huset. Hemma hos oss har vi för tillfället en son som är i stort behov av uppmärksamhet. Och han försöker få det på positiva och mindre positiva sätt. Lite tungt för mor o far och storasyster som det "drabbar", lillasyster är lyckligt ovetande vad hon "ställt till med".

Medan lillasyster sov idag passade vi på att vara ute i solskenet en stund sonen och jag.
Han lekte med vatten och jag hann hugga lite ved. Sen gick vi in och spelade ett spel bara han och jag. Skoj!

Denna fina blomsterkorg fick jag för en tid sen när jag fyllde år :)
Nu står den vid huvudingången och piggar upp :)

4 kommentarer:

 1. Vad jättefina lampor- varifrån beställde ni dem??

  Jag kan tänka mig att lillebror reagerade lite, underligt vore det ju annars. Det kan nog vara lite kämpigt en tid framöver men månne det inte jämnar ut sig sen.

  SvaraRadera
 2. Tack, ja vi gillade lamporna! Beställde dem från http://www.lamppukauppa.fi/ och lyckades tydligen handla medan de hade lamporna på special för nu ser jag att priset har stigit med flera tiotals euro sen vi beställde (o vi beställde igår!)... Men deras priser är fortfarande billigare än vanliga butikens.

  SvaraRadera
 3. hej igen Juanita!

  Måste kolla den butiken :)

  tackför din fårga- jag mår bra men har nog fortfarande värk. Det går i vågor. Men Det ärlättare för mig nu att reglera vad jag gör och hur jag gör, så det blir nog´bra ännu en dag. just nu blir det ju fortfarande mycket bilsittande men i maj tar det slut :)

  Härlig ny header du hrar, med alla dina fina ungar!! Puss till dem från mig!

  SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!