tisdag 7 juni 2011

De blir en dag på stranden....


och MÅNGA dagar på stranden hoppas jag! Idag har vi faktiskt tillbringat våra första timmar denna sommar på stranden. I skuggan i gott sällskap. Sonen plaskade glatt i vattnet medan jag inte ens doppade tårna. Fegt jag vet, men så blev det bara...

Förra helgen reste hela familjen (o en stor del av makens närmaste släkt) på barnens ena kusins konfirmation till Tyskland. Det var fina och intensiva dagar och hem kom vi med många fina minnen och en för oss ny bil. Körandet hem gick bra, men måste erkänna att jag börjar bli för gammal för att mista en natts sömn. Tog många dagar att återhämta sig... ;)

Fick fotona på barnen av Kamomilla (fotografen från fotosessionen jag skrev om i senaste inlägget). En massa finfina bilder! Dels på barnen i grupp och så många fina porträtt oxå! Ger ett litet smakprov:

7 kommentarer:

 1. Nämen åh så fina bilder! jättefina bilder, jättefina barn!

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder :-) Såå söta!

  SvaraRadera
 3. Oj så oerhört söta barn ni har! :)
  hoppas vi ses i sommar! :)

  kusin Linda

  SvaraRadera
 4. Helt underbara foton på dina vackra barn !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 5. Oj! Jag har inte hunnit kika in på bloggar alls- har varit bråda dagar.. men jag är glad att du gillade bilderna! :)
  Tack än en gång för att du lånade dina barn! Synd att det var så kallt, nu kunde man ha fått lite annorlunda bilder :) Men man lär sig... jag speciellt, vad som kan vara bra att tänka på, i val av plats och rekvisita och så...

  SvaraRadera
 6. Ja, Kamomilla du tog underbara foton av våra söta barn ;) Och det är bara att låna dem igen om du vill testa annorlunda temperaturer/platser :)

  SvaraRadera
 7. Oj vad fina bilder kamomilla har knäppt på dina söta barn!! Fortsatt sköna dagar!

  SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!