tisdag 22 november 2011

glada tjejer o pepparkaksbak


Idag var vi några bloggare som var inbjudna till Ninette på bloggträff med temat pepparkakshusbakning. Ninette är en hejdare på att baka pepparkakshus (kolla t.ex. här hur fina hus hon har lagat) och nu ville hon dela med sig av sina kunskaper. Och vi som deltog (Kamomilla, Hanna o Sara) försökte ivrigt snappa upp allt som lärdes ut :) 


Själv hade jag tyvärr bara möjlighet att vara med en liten stund i början (hann baka ett hus o sen hjälpte Ninette mig att "limma ihop det" på ngr minuter) och sen kom jag tillbaka ngn timme senare för att se hur fint de andra hade dekorerat sina hus (o nu ska jag försöka åstadkomma något liknande här hemma med mitt). 
Här ser ni de andras vackert dekorerade husen o mitt enkelt bruna i bakgrunden :)

Det blev många glada skratt, många foton (vi hade lite skoj åt det faktum att de flesta av oss gick runt o fotade hela tiden) och några söta små pepparkakshus. En glädje- och energikick hela träffen! Tack till värdinnan och till alla som var med! Det var toppen! 

Kamomilla plåtade mig med kameran i högsta hugg :)

3 kommentarer:

 1. Det var jättekul igår, tack för att ni kom! Fin bild p ådej förresten!

  SvaraRadera
 2. Jättefin bild på dig :-) Det var faktiskt sååå skoj..synd bara att jag hade kameran hemma. Nästa gång är jag klokare.

  SvaraRadera
 3. oj,,,,,,,dom e verkligen supersöta ......
  å missa nu inte.

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  De e kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!