tisdag 1 maj 2012

Glad första maj!

Efter diverse Ändrade planer hit o dit blev det trots allt en familjedag idag :)

Roddbåten blev sjösatt o vi tog oss en roddtur i motvind runt lilla grannholmen. Picnic i båten o mestadels glada miner :)

Sen har jag i flera år tänkt testa på att gjuta i betong men inte gjort det förrän nu. Testade bara lite i söndags o idag gjöt jag lite mera. En stor hjärtform har jag skaffat, annars har jag tagit vad som funnits hemma :) ska bli diverse till trädgården.

O trädgården ja... Idag har vi gått runt m måttband o sekatör. Vidare har vi funderat lite på vad vi ska börja hitta på här på tomten. Närmast kviströjning o byggande av odlingslådor för min del :) men mer om det en annan gång.

Ha en fin vårvecka!
Kramar

5 kommentarer:

 1. Joni håller på som bäst och snickrar odlingslådor åt mig. De blir alla lite olika och inte så jätte raka och fina, men charmiga, och det viktigaste är ju att han snickrar dem med glädje åt sin mamma! :)
  Har tänkt så lite lök, morötter, potatis och jordgubbar i dem. Blir inte några stora mängder, men kanske man då njuter mer av den lilla skörden!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ååh vad nyfiken jag blir på dina decon till trädgården - vill se bildmaterial snart :) Ååh, visst det är så härligt att pynja ute på gården - lycka till med odlingslådorna, blir nog bra ska du se! Ses! Kramen,C

  SvaraRadera
 3. Kul!! jag borde återuppta den biten, föär det är så skoj. Men har ingenstans att sätta allt..

  SvaraRadera
 4. Har också funderat på det där med betong..ett fågelbad gjort av rabarberblad t:ex.
  Man blir ju så inspirerad av allas odlingslådor här i cyberspace. Blir säkert superbra.
  Ha en bra fortsatt vecka.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Härligt med lite trädgårdsfix, man blir så inspirerad nu då det varit varmt och fint väder :)

  SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!