måndag 7 maj 2012

Igår satte maken upp fågelholkarna som han o de äldre barnen byggde för en tid sen. Storasyster blev så glad idag på morgonen då hon märkte att några talgoxar redan flyttat in i den ena holken :)

Själv försöker jag knåpa ihop några odlingslådor (smala jag vet, men det är meningen). Pga det ojämna underlaget tar det beklagligt mycket tid :(
Lådorna är ännu under arbete, 2/4 är ihopskruvade, en har fått första lagret färg på sig o väntar på det andra för att bli ca lika brun som odlingslådan i vänstra hörnet. Lådorna ska senare placeras på rad mot grannens stenmur o i lådorna har vi tänkt plantera hallonbuskar. Att det blir i lådor beror mycket på vår ganska karga bergstomt+ att d blir ett mer uppskattat insynsskydd än skräpträd ;)

Hoppas ni oxå njuter av våren o det vackra vädret!

Kramar

4 kommentarer:

 1. Duktiga du som fixar ihop lådarna själv. Jag ger order istället och hoppas att någon lyder och gör som jag säger. ha det bra i solen!

  SvaraRadera
 2. Gillar dina betonghjärtan i inlägget under :)

  SvaraRadera
 3. Ååh vad duktig du är!! Skulle bara inte ha ork att ta itu och skruva ihop dessa bänkar själv! :) Snyggt blir de osså och vi hoppas att vårvädret håller i sig! :)

  SvaraRadera
 4. Roligt att ni redan fått hyresgäster :) och duktiga du som skruvar ihop lådorna, det kommer att bli riktigt fint på er gård :)

  SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!