lördag 5 oktober 2013

Oktoberfredag


Hela veckan har vi haft härligt höstväder men på kvällarna har vi inte haft tid o ork för ngt extra denna vecka.  

Igår velade jag på jobb men längtan till naturen var stark. Det efter jobb blev det så biltur till Kuhankuono nationalpark och sen korvgrillning o smörgås till middag. Barnen fick springa fritt i naturen, de bar ved och lärde sig att bygga upp en bra "startbrasa" till korvgrillningen. 

Efter maten gick vi till stranden och så tog vi oss en kortkort tur på spångarna. Tyvärr kom skymningen ganska snabbt men det var väntat. Vi gillade alla kvällen o överväger fler turer i naturen redan denna helg. Helt perfekt fredagsmys m familjen istället för att tex sitta i soffan o se på film! Pigg och glad blev man oxå! :)Och ni som inte besökt Kuhankuono tidigare: gör det! Härlig natur, ställen att tillreda mat, toalett mm finns där! :) Önskar er en skön helg!
Kram, Juanita

Ps. Har du bra tips på fina naturstigar/ ställen i Åboland så tipsa gärna! Allra helst tips på ställen i Pargas-trakten. För att vidga vyerna o för att hitta naturstigar på nära håll! Tack på förhand!

4 kommentarer:

 1. Ser härligt ut! Såg dina bilder på Instagram och trodde ni var nånstans högre upp i landet. Men det där stället verkar vara värt ett besök! Tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. När våra barn var i den åldern brukade vi också åka till Kuhankuono. En gång övernattade vi i ett vindskydd, det var nog spännande för barnen det!

  SvaraRadera
 3. Ser faktiskt jättefint ut. Var hittar man denna Kuhankuono..tror jag borde söka mig dit nån dag.

  SvaraRadera
 4. Oj, vad mysigt det låter! vet inte andra tips än just naturstigarna här i Pargas - dom är jättefina (eller i varje fall den i Tennby som vi ofta besöker, och den på Lenholmen)

  SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!