fredag 7 februari 2014

I veckan

I onsdags var det dags för skolinskrivning för dem som i höst ska börja i skolan där jag jobbar. Sonen ska börja i skolan och han tyckte det var både skoj och lite spännande att anmäla sig. Bra gick det och fotot måste vi ta för att föreviga ögonblicket samt för att visa åt pappa/maken som är på arbetsresa.

Som jag skrev senast är det lite för mycket på gång just nu. Orken är begränsad liksom antalet timmar per dygn. Det konstiga är att sådana gånger får jag lust att städa (det har jag inte annars) och fixa här hemma (och typiskt nog har jag inte alls tid med det när andan faller på). Inser att M behöver få vettigare förvaring i sitt rum. Det skojiga är att hon nu själv blivit lite mer intresserad av hur det ska se ut i hennes rum. Hon önskar sig vitmålad råspont på väggarna, eller åtminstone på en vägg i rummet för att "det är sååå fint". Och det ska väl gå att ordna, jag bara undrar om smaken kommer att förändras ofta? Och ifall den gör det, hur vettigt är det då med en råspontvägg istället för tapet/målad vägg?

Sånt funderar jag på en fredagskväll ;)
Nu röja lite till...
Ha en finfin helg du som tittar in här!
Och tack fina ni som kommenterat!

Kram, Juanita


4 kommentarer:

 1. Tycks höra till åldern detdär med barnens inredning. Här har Jenna flyttat om i sitt rum 2 ggr på en vecka! Bra blev det båda gångerna men fick nog säga till att nu får du ta en paus, golvet tycker knappast om att hon drar möblerna stup i kvarten. :)
  Håller med om att vitmålad råspont är såå fint! Det är ju också ngt som är ganska neutralt så skulle nog köra med det på en vägg om hon så vill. Blir väl snart att väggarna ska va tapetserade med diverse idoler så då borde ju en råspontvägg tåla det bättre än tapet. :)
  Kramar, Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan hända att det hör till åldern Sanna, fint om ngn annan jämnårig också "drabbats" av samma inredningsinspis! O jo, vit råspont är nog fint, men det är inte så lätt att ta bort sen om ngt år om det sen plötsligt inte är så "inne"...

   Radera
 2. Ja säg inte annat! Inte länge sen han var en liten yrboll som tillbringade dagarna i ditt sällskap ;)

  SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!