söndag 6 januari 2008

Dockhusdrömmar...


Igår fick dotter M sin försenade lite större julklapp av oss (hon visste om klappen redan innan jul och visste att den skulle komma lite senare). Är ganska stort, och högt till tak på båda våningarna men det gör det bara lättare att leka i tror vi...

Konstaterade dock att huset nog behöver en liten vind så det blir ett rum till så alla möblerna får plats. Men det får vi ordna med tiden. Nu först gäller tapetsering + inredning tillsammans med dotter M och lite lektid i dockhuset. När intresset svalnat lite så ordnar vi vinden och sen känns det kanske igen spännande att leka?

Dotter M har redan provat leka lite och placerat in en del av de möbler som hon också fick. Tycker att det är facinerande hur fina möbler som tillverkas för dockhus!Nu saknas bara tapeter, gardiner och mattor!2 kommentarer:

  1. Men så kul att du bloggar! Skall sätta dig till länklistan. Vilket underbart dockhus!

    SvaraRadera
  2. Ja, det är rätt skoj att blogga... Är ju nybörjare så lär väl mig mer efter hand. Tack, tycker oxå att dockhuset blev fint, även om jag inte har lagat det. Dotter M är lycklig och det är ju det bästa!

    SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!