måndag 11 februari 2008

En bukett tulpaner och en stukad fot


I helgen fick jag en vacker tulpanbukett av min svägerska M som var på besök med familjen. Tack, den är jättefin där den står på vårt matbord! Under helgens besök hann vi göra allt från simma till vara på husvisning i en av grannkommunerna. Tyvärr slutade helgen inte lika bra. Jag gick ut för att hämta en sak ur bilen men snubblade i trappan och stukade foten! Så nu hoppar jag på kryckor, något som är måttligt smidigt med en 4½ månaders baby... Men min man är underbar och hjälper mig till 110%!

Vi har undrat lite smått varför baby N varit så gnällig de senaste dagarna. Ikväll fick det en förklaring när jag kände efter i hans mun; han håller på att få sin första tand!

2 kommentarer:

  1. Nej men äsch så tråkigt att du stukat foten, och inte det behändigaste med N. då...hoppas att det blir bra fort!

    SvaraRadera
  2. Hejsan på er alla där! Ska göra prämiär i din gästbok ikväll. Synd med din fot, hoppas att den blir bra snabbt! Tack för intressant läsning, jag har nog läst en tid men inte kommenterat. Hoppas att vi ses snart. Vet inte när makens resa till Åbo blir av ännu men vi ringer nog på förhand så att ni vet om vi dyker upp. Må väl! Många hälsningar från norr!

    SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!