måndag 1 december 2008

sydag och vattkoppor

Har varit fullt upp den senaste veckan så har inte hunnit sätta mig ner framför datorn för att blogga. Nu känns det bra att vara inne i december! Börjar få lite julfrid! Inte så att jag har det där med julklappar närapå klart, men orkar inte stressa med det just nu. 

Senaste vecka var ett gäng kolleger hem till mig på sykväll. Var jätteskoj! Vi sydde Tilde-dockor (djur) och hjärtan. Eller de sydde, jag hade fullt upp med son N som inte ville leka för sig själv. Men var inspirerande med syglada gäster! Så när barnen lagt sig fick jag klart en kompis till Elvira, en lite större kanin som kan få heta Hubert (foto kommer senare).

Just nu dras dotter M med vattkoppor. Hela magen och ryggen är rödprickig, resten av kroppen är lindrigare utsatt. Men det går väl över... och hoppeligen har son N vattkopporna över innan jul! :)

Hoppas ni andra oxå är fulla av julstämning! kram

Svar på Matildas fråga till senaste inlägg: De stora bollarna är lagade runt en större modell av en relativt rund ballong. Hittade i en leksaksbutik. Sen har jag plastfolie runt ballongen före jag börjar klistra dit pappersband av varierande tjocklek. Som klister använder jag hälften lim (EriKeeper) och hälften vatten. Lycka till om du prövar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!