tisdag 15 februari 2011

det börjar bli dags att ta avsked...

...av storasysters safarivägg (som de facto aldrig ens blivit helt klar). Inte för att hon har klagat, men som jag nämnde i ett tidigare inlägg så brukar vi titta på "fixa rummet" på svt och vi märker att hon önskar sig en förändring.


Så när storasyster är på sportlovsläger nästa vecka sätter vi igång (detta vet storasyster själv inget om så berätta inget för henne är du snäll!). Har köpt målfärg redan, det blir en rosa färg som matchar med hennes lava-lampa. Ovanpå denna vägg har jag tänkt måla en häst, men då måste jag låna en OH-apparat någonstans ifrån (för jag är inte så duktigt att rita själv). Sen ska hon få en sänghimmel ovanför sängen, dockhuset ska ut ur rummet för att ge plats för en läs-och lekhörna.

Detta är planen. Vi hoppas den håller! ;)

Om jag får tag i en OH-apparat ska jag samtidigt måla något åt lillebror oxå. Han stackarn har ännu inte fått någon bild på sin vägg, så nu börjar det bli dags. Vi har tänkt att han skulle få ett flygplan med en banderoll efter sig. En och annan luftballong skulle också finnas med. I helgen ändrade jag plats på sängen och trapphyllan i lillebrors rum + sorterade hans leksaker. För tillfället ser det ut så här i hans rum (och ja, taklampan ska åtgärdas!).


3 kommentarer:

  1. Du tycks vara duktig på det där! Själv skulle jag inte få det gjort fastän jag skulle släpa hem alla världens OH-apparater från jobbet!! ;)

    SvaraRadera
  2. Åh, men det blir ju jättefint!!

    SvaraRadera
  3. Fixa rummet är populärt hemma hos oss också! Ska bli kul att se vad du fixar till. Storasyster blir säkert jätteglad och överraskad!

    SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!