fredag 18 februari 2011

mellanrapport

Igår satte jag igång att måla i sonens rum. Jag har massor med inspiration att fixa och måla i barnens rum nu och då är det bäst att jobba på. Åtminstone för mig! Annars finns det risk att projektet blir på hälft och då vet jag inte när det blir klart...


Skissade upp (projicerade med OH-apparat) både flygplan och tre luftballonger på väggarna och började måla lite grann. Tar bara rätt länge att måla så hann inte så långt igår. Men idag har vi varit hemma i princip hela dagen så jag har fått en hel del målat :) Sonen själv är jättenöjd med resultatet hittills! Så här ser det ut:


I morgon ska luftballongerna bli klara och så ska vi se om vi oxå kan åstadkomma några gardiner. Skulle helst använda något tyg jag har hemma (har en del att välja av) men måste se om jag har något som passar. En slags rullgardin ska det åtminstone bli!

Storasyster var smått bedrövad över sitt eget rum ikväll. Hon tyckte att lillebror fått det så fint i sitt rum. Så vi funderade lite på hur hon vill ha det och sa att vi får ta och fixa det någon gång då vi hinner... Föga anar hon vad vi ska hålla på med må-ons då hon är på läger :) Ska bli såååå skoj att överraska henne :D

Ha en mysig fredagskväll!

3 kommentarer:

  1. Ni är härliga! Det kommer ju att bli så jättefint!!
    Tack för din hälsning hos mig- det kanske inte skulle vara så tokigt att ordna en liten mini- fotokurs i alla fall? helt skojig ide i sig faktiskt :)

    SvaraRadera
  2. Tack för er uppmuntran! Ja, vi är nog helt nöjda och hoppas det blir ännu bättre sen när det är helt klart!
    Milli: jag kommer definitivt på kurs om du ordnar! Var så harmsen i höstas att jag missade den kursen du drog då (fast det handlade om helt annat än foto) men Y var så liten då... Nästa gång är jag med!

    SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!