torsdag 3 februari 2011

svart-vitt

Har länge planerat att rama in lite foton för att hänga upp på någon vägg här hemma. Men inte riktigt vetat var, i vilka ramar och vilka bilder. Under julen klarnade VAR. Under ett Ikea-besök i januari klarnade I VAD. Och idag klarnade VILKA.

Till jul hade jag beställt ett vacker stort hjärta av lummer av en väninnas mamma. Det fick plats på en vägg i vårt vardagsrum. Kändes lite tomt där det hängde, men sen kom jag på att det kunde omringas av foton (texten kärlek ska jag stämpla på väggen, måste bara testa på papper först).


Sen var det ramarna. Hittade så fina ramar på Ikea: söndrum heter de. Köpte bara 4, så kommer att komplettera med helt enkla nyttja-ramar som jag stämplar på.


Senaste vecka ögnade jag igenom några av fotona som vi tagit det senaste året. Valde ut några som jag framkallade som svart-vita. Dem har jag satt i ramarna idag (men har två ramar för lite). Ännu ett foto ska med: ett foto av mig o maken, men det fotot är inte taget ännu ;)Testade lite med tidningspapper hur jag ska sätta ramarna. Undrar bara om de ska vara så här "i ordning" eller om det borde vara lite mer ojämnt i kanterna? Tips?

1 kommentar:

  1. Vilka härliga foton, har du själv tagit bilden på babyfötterna och hjärtformade händerna? Fint! Jag har ett liknande projekt på gång, jag vet VAR och så har jag en tid samlat på mej vita ramar jag tyckt om, nu gäller det bara att välja ut fotona.

    SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!