fredag 23 december 2011

God jul o ändrade planer...

Ni vet den där känslan som ibland kommer; man har alla planer klara o ser fram emot att träffa släkt o vänner. O så blir ngn sjuk... I vårt fall är det vår minsting som spydde rejält nyss o som haft magen dålig sedan igår. Inget farligt alltså, men eftersom vi inte vill utsätta släkt o vänner för spysjuke-bobban så stannar vi hemma över jul. Tråkigt! O ledsamt!

Men vi tror att det blir en bra jul ändå! Annorlunda än planerad, men ändå bra! kanske dags att plocka fram julgranspyntet då i alla fall ;)

Jag hoppas att ni kära läsare får en underbar jul då ni får vara tillsammans m nära i kära! Nu ska jag pyssla om sjuklingen samt hitta på ngt skoj m storasyskonen!

Kramar

11 kommentarer:

 1. God Jul till dej ! Och hoppas ni krya på er snabbt !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Inte roligt att bli sjuk på jul! Men jag tror ni får en härlig jul ändå!:) Vi har ända sen Jenna var nyfödd firat jul enbart hemma. Några jular med matgäster men de flesta med bara mina föräldrar närvarande under endast julklappsutdelningen. Visst skulle det vara roligt att ha mera folk runt sig, men mina syskon firar alla med deras respektives familjer och Kimmos pappa och syster och för det mesta till södern på jul, så även detta år, och de är inga julmänniskor heller. Så lika mysigt kan man ha det bara med den egna lilla familjen, den lär ju kanske utökas sen om några år med nytt folk och i framtiden önskar jag att vi kan fira dessa mysiga jular med barnen och deras familjer!:)
  God Jul och tusen tack för det fina julbrevet!
  Kram
  Sanna

  SvaraRadera
 3. God Jul på er och hoppas ni får en härlig jul trots allt! Kanske vi ses i kyrkan nåt tag? hoppas hur som helst att resten av familjen hålls friska och att ni får riktigt njuta av varandra

  SvaraRadera
 4. Bobbor kommer och bobbor går å så blir det jul i nästa år igen! Vi har under årens lopp hunnit med många olika varianter av julfirande; öroninflammation som högg till just när vi hade satt oss vid julbordet, omöljigt att besöka föräldrar pga smittorisk kontra hjärtproblem,mm.
  Så sköt om er, ät vad ni tycker att är gott och koppla av när det finns tid!

  Många julkramar från Hemmamamman på jobb som njuter av att det just nu har fått vara lugnt i huset i ca 20 minuter...

  SvaraRadera
 5. En riktigt God Jul önskar jag dig och din familj :-) Vad tråkigt att det blev ändrade planer, hoppas ni blir snabbt friska och att bobban int går genom er alla. Ha det så skönt :-) Kramar!

  SvaraRadera
 6. Hoppas det reder upp sig och att ni får en fin jul trots allt :)

  SvaraRadera
 7. Voi EI!!! Pikaista paranemista ja rauhallista joulua!!

  SvaraRadera
 8. Vilket elände. Hoppas ni har en okej jul i alla falsnällt av er att ta hänsyn till de andra.

  SvaraRadera
 9. En fin (bättre) fortsättning på julhelgen till hela familjen! Hoppas lillan mår bättre... visst blir det ju jul fastän planerna ibland ändras, det prövade vi på ifjol.
  Många julkramar av Jessica

  SvaraRadera
 10. Tack för all omtanke o alla hälsningar! Det blev nog jul i år oxå - om än annorlunda än planerad ;) Har inte tidigare firat bara vår lilla familj men det blev nog helt mysigt det oxå. O tomten hittade oss så han kunde lämna lite klappar utanför dörren så allt är frid o fröjd! Tösen mår nog bättre nu, har hyfsad aptit men rätt bubblig mage ännu... Hur det går för oss andra återstår att se...

  SvaraRadera
 11. Hoppas ni fått en god jul iallafall! Och att lillen har kryat på sig!

  Linda

  SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!