onsdag 11 januari 2012

ordning o reda

Försöker få till lite mer ordning och reda här hemma. Eller kanske mer komma till att alla saker ska ha sin egen plats och klura ut var den platsen är. Problemet är ju att behovet av saker förändras i takt med att barnen växer så det är ju ett rätt långtgående projekt tycker jag... och jag suckar nog över det ibland för som jag erkänt tidigare så är jag inte den mest pedantiska mamman som finns. I arbetsrummet (om man nu kan kalla det rum, snarare ett krypin) har det blivit lite mer ordning på en massa småsaker:


Inspirerad av Sanne med bloggen "Så vitt jag vet" besökte jag snabbt Loviisan aitta igår. De hade julrea o lite små extragrejer fastande nog i händerna men även det jag kommit dit för att köpa: bokstavsschabloner. Har kikat på dem tidigare men efter Sannes tygtryckande blev jag så inspirerad att trycka själv och då bestämde jag mig för att köpa schablonerna ;)  3 kommentarer:

 1. Vad glad jag blir att höra att jag dej inspiration... Det är bara så skoj att trycka med schablonerna.. Väntar med spänning på vad du hittar på..
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Oj vilken härlig blogg hon har..har också sett på dom där schablonerna då jag varit till "Loviisan aitta" men har int riktigt förstått vad man skall göra med dom. Nu fattar jag. Skall bli roligt att följa med dig och vad du tänker åstadkomma med dom :-)

  SvaraRadera
 3. hej juanita och tack för kommentaren!
  allt har sin tid, även tiden när man kan ha saker framme på soffbordet. passa på att njuta av dina småttingar, tiden går så fort, och snart ser de inte ens vad du dekorerar dina bord med. ;)
  ha en trevlig helg!
  ingela

  SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!