fredag 13 januari 2012

Tillsammans

Hos oss har mössor, vantar, handskar, scarfar, yllesockor mm en tendens att inte alltid landa på rätt ställe efter användning. Vi har en större Ikea-byrå i hallen i vilken dessa ovannämnda plagg borde sättas och helst dessutom i rätt låda ;)

Med jämna mellanrum behövs ändå en genomgång och idag tyckte jag att det var dags. Lillasyster hjälpte till med att tömma lådorna, något hon tyckte hon kunde bra o jag kan inget annat än hålla med ;)

Sen testade vi i samma veva att röra ihop ett LCHF-knäckebröd. Tyvärr kunde lillasyster inte hjälpa till med alla arbetsskeden - vilket hon inte alls kunde acceptera - så för hennes del slutade bakandet med att hon stod mitt i köket i bara skrek för att få som hon ville. Medan hon skrek lade jag brödet i ugnen o nu väntar vi med spänning på hur det ska smaka.

Hoppas ni får ett fint veckoslut!
Kram, Juanita

2 kommentarer:

  1. Vilken duktig lillasyster som hjälper till med lite ett och annat! låter jättegott med sånt där knäckebröd. Ha ett skönt veckoslut!

    SvaraRadera
  2. Ser mysigt ut..med en lillasyster som hjälper till. Vad fint du har gjort i byrån, så borde vi också ha. En skön helg till dig också :-)

    SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!