Sidor

tisdag 6 maj 2008

Vart tog våren vägen?

Helt otroligt vad sol och varma dagar gör i naturen! För någon vecka sen var jag helt lycklig över att det var vår och sol och varmt, men det går inte på långt när att jämföra med hur soligt och varmt det har varit den senaste veckan! I naturen har ju sommaren närmat sig med stormsteg! Idag spanade vi runt oss när vi gick på promenad med dotter M och hittade en del nytt: träden har inte längre mössöron utan stora blad, maskrosorna blommar för fullt och likaså kabbeleka! :) Hoppas allt klarar sig fast det verkar vara kalla nätter ännu!

Tack annars för omtanken i era kommentarer till mitt senaste inlägg! Det var inte trevligt att vara spysjuk även om det inte varade länge! Men vi drabbades alla, utom baby N (och det var nog så skönt att han klarade sig!)

Annars fick min kära make färdigt rampen i trädgården i helgen. Jätteskönt att kunna rulla upp vagnen till ytterdörren och terassen nu! Småningom blir det att ta itu med trädgården. Men vi stressar inte, vi försöker tänka igenom hur vi vill ha det först (visar en bild senare).

Ha det bra och njut av solen och vår-sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!