Sidor

söndag 27 april 2008

Sjuk...

Idag ska jag bara blogga lite, för att ni inte ska tro att jag har slutat. Men tyvärr blir det inga foton idag för jag bloggar inte från min egen dator så jag har inga foton tillgängliga... Blev sjuk i natt. Har spytt två gånger och mår så där lagom just nu, ligger i sängen och bara är. Min kära man ska gå ut på promenad med barnen för att jag ska få vila.

Igår köpte vi lite mera tryckimpregnerat virke så vi ska kunna bygga rampen på gården klar. Det är inte mycket kvar nu! Ska bli så härligt att kunna rulla upp vagnen på terassen (vi har källare under huset så första våningen som vi bor på ligger en våning upp)! Dessutom fyndade vi två laminatbordsskivor som vi ska ha som pysselbänk + hyllor nere i källaren. Ska bli skönt att har sina grejer på ett ställe och ha ett bord som det inte gör så mycket fast det blir klottigt.

Ha en skön söndag!

2 kommentarer:

 1. Hej, hej! Krya på dig!! Aldrig kul med spysjuka. Men det brukar ju ofta gå om snabbt, det är väl det enda positiva med spysjuka ;)

  Sköt om dig! Kramar av Soffin

  SvaraRadera
 2. Hej! du har förhoppningsvis tillfrisknat och överlevt 1:a maj firandet :d?
  vet du när IKEA kommer att vara klart i åbo? e d ren först i sommar?..nå d e ju i och för sig snart sommar men..D d blir bra, jag kommer nog att göra ett besök dit ofta ;-)
  ha d bra, här e d underbart väder!
  kram från freiburg
  Linda

  SvaraRadera

Roligt att du tittade in! Tack för din kommentar!